7. Решење о именовању члана и заменика члана Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу (Здравко Понош проглашен кандидат за председника Републике)

На предлог ГРУПЕ ГРАЂАНА ЗА УЈЕДИЊЕНУ, ПРАВЕДНУ И СТАБИЛНУ СРБИЈУ у Градску изборну комисију у проширеном саставу именовани су:

  • за члана Владан Милосављевић из Пожаревца,
  • за заменика члана Арсеније Савић из Костолца.

6. Решење којим се констатује да члан и заменица члана постају део посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике (Биљана Стојковић проглашен кандидат за председника Републике)

Констатује се да Марија Цапић и Срећко Цапић, чланица и заменик чланице Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу именовани на предлог Групе грађана МОРАМО – АКЦИЈА –Еколошки устанак – Ћута – Не давимо Београд, подносиоца проглашене изборне листе кандидата за народне посланике за изборе расписане за 3. април 2022. године, постају чланица односно заменик чланице посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године.

5. Решење којим се констатује да члан и заменица члана постају део посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике (Бранка Стаменковић проглашен кандидат за председника Републике)

Констатује се да Јелена Николић и Марија Симић Лазаревић, чланица и заменица чланице Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу именовани на предлог Коалиције СУВЕРЕНИСТИ – Саша Радуловић (ДЈБ), Милан Стаматовић (ЗС), др Јована Стојковић (ЖЗС), подносиоца проглашене изборне листе кандидата за народне посланике за изборе расписане за 3. април 2022. године, постају чланица односно заменица чланице посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године.

4. Решење којим се констатује да члан и заменица члана постају део посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике (Милица Ђурђевић Стаменковски проглашен кандидат за председника Републике)

Констатује се да Милорад Јовановић и Ивана Антонић, члан и заменица члана Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу именовани на предлог политичке странке Српска странка Заветници, подносиоца проглашене изборне листе кандидата за народне посланике за изборе расписане за 3. април 2022. године, постају члан односно заменица члана посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године.

3. Решење којим се констатује да члан и заменик члана постају део посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике (Бошко Обрадовић проглашен кандидат за председника Републике)

Констатује се да Милена Зафировић и Саша Митровић, чланица и заменик чланице Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу именовани на предлог Коалиције БОШКО ОБРАДОВИЋ – СРПСКИ ПОКРЕТ ДВЕРИ – ПОКС – МИЛОШ ПАРАНДИЛОВИЋ – ПАТРИОТСКИ БЛОК ЗА ОБНОВУ КРАЉЕВИНЕ СРБИЈЕ, подносиоца проглашене изборне листе кандидата за народне посланике за изборе расписане за 3. април 2022. године, постају чланица односно заменик чланице посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године.

2. Решење којим се констатује да члан и заменик члана постају део посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу за спровођење избора за председника Републике (Александар Вучић проглашен кандидат за председника Републике)

Констатује се да Анђелка Оташевић и Марија Антић, чланица и заменица чланице Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу именоване на предлог Коалиције Апександар Вучић – Заједно можемо све, подносиоца проглашене изборне листе кандидата за народне посланике за изборе расписане за 3. април 2022. године, постају чланица односно заменица чланице посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године.

1. Решење којим се констатује да члан и заменик члана постају део посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу за спровођење избора за председника Републике (др Милош Јовановић проглашен кандидат за председника Републике)

Констатује се да Јелени Савић и Сузани Мишић чланици и заменици чланице Градске изборне комисије у Пожаревцу у проширеном саставу именоване на предлог Коалиције ЗА КРАЉЕВИНУ СРБИЈЕ – ДСС, подносиоца проглашене изборне листе кандидата за народне посланике за изборе расписане за 3. април 2022. године, постају чланица и заменица чланице посебног састава Градске изборне комисије у Пожаревцу за спровођење избора за председника Републике, расписаних за 3. април 2022. године.